Welke olie moet je gebruiken?

ontspannen

Om je cliënten een ontspannende massage te kunnen geven, kun je niet zonder natuurlijke massage olie. Er zijn zoveel soorten olie dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken, de olie van demassagewikel.com wordt ambachtelijk gemaakt in Riga. Welke olie je ook koopt, je hebt altijd te maken met een natuurlijk product van de beste kwaliteit. Het is natuurlijk de bedoeling dat zowel de masseur, als de cliënt het fijn vinden om met de olie te werken. De olie moet een lekkere geur hebben die niet te overweldigend is, op de huid moet deze ook prettig aanvoelen. 

Heerlijke geuren

Een natuurlijke massage olie met een lekkere geur kan je net even dat beetje meer ontspanning geven wat je nodig hebt, zowel thuis als in een professionele massagesalon kunnen de oliën van demassagewinkel.com worden gebruikt. Niet voor niets worden een olie met een geur gebruikt in een wellness center, de geur die het verspreidt geven je direct een beetje ontspanning. Maar ook thuis is een heerlijk geurtje goed om in de juiste stemming en sfeer te komen, hierbij kies je zelf de geur die je lekker vindt. Iedere geur heeft zijn effect op het lichaam voor en tijdens de massage.

natuurlijke massage olie

Wat voor massageolie moet je gebruiken?

Het is vooraf niet te zeggen welke natuurlijke massage olie je moet gebruiken, voor de een is dit anders als voor de ander. Waar de een houdt van een olie die lekker lang soepel blijft op de huid, vindt een ander het fijn als de olie in de huid trekt waardoor alles wat stroever wordt. Het is ook belangrijk om te kijken naar je huid, is er een olie waarop je huid niet goed reageert of een bepaalde geur? Bij zowel de cliënt als de masseur zijn dit belangrijke aspecten om rekening mee te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *