Een stabiel en sterk netwerk

bellen

In de zorg is goede communicatie onmisbaar, evenals een netwerk waarop je kunt bouwen om betrouwbare zorg te kunnen geven. Een cliënt staat centraal, en moet de vruchten plukken van de goede communicatie. Omdat er meerdere zorgverleners betrokken zijn bij een behandelplan, kun je niet zonder een goed netwerk om alle zorg correct uit te voeren. Niet voor niets wordt er gewerkt aan innovatie in de zorg, waardoor het nog eenvoudiger wordt om snel de goede zorg te leveren die iemand nodig heeft. Snel hulp bieden en snel schakelen is van essentieel belang, communiceren is het sleutelwoord om de cliënt snel te ondersteunen. Vcare is er voor die mensen die een snel platform willen hebben, die er echt uitspringt voor je organisatie.

De zorg gaat met de tijd mee

Je moest er voorheen niet aan denken, dat je een zorgverlener kunt videobellen. Een afspraak maken wat normaal, om vervolgens naar de zorgverlener toe te gaan. Vaak voelt men zich er goed bij om degene te zien tegen wie men praat, dit kan uitstekend met de moderne techniek van tegenwoordig zonder direct ergens naartoe te gaan. Maar aan digitale communicatie met de patiënten kunnen ook nadelen kleven, de privacy moet gegarandeerd worden zodat nooit iemand de kans krijgt om mee te luisteren of te kijken. Bij Vcare wordt er extra aandacht besteedt aan de veiligheid, alle servers die worden gebruikt voldoen aan de strenge eisen die hieraan worden gesteld door de hogere instanties. Heb je interesse in een digitaal platform, weet je zeker dat je dit op een veilige manier kunt doen.

Flexibele zorg

In sommige gevallen is het niet nodig en onhandig om maar vast te blijven houden aan de zorg van vroeger, een online huisarts kan heel goed digitaal te werk gaan zonder direct langs te hoeven gaan bij een patiënt. Voor patiënten kan het ook eenvoudiger, deze hoeven niet meer tussen het werk door waardoor het veel tijd scheelt. Vcare denkt aan moderne zorg die niet ten koste mag gaan van de kwaliteit, door de nieuwste applicaties waarmee gewerkt wordt is de service van een huisarts juist beter. De verschillende applicaties hebben allemaal een ander doel, maar samen maken ze eenvoudiger voor zowel de patiënt als de huisarts om te communiceren met elkaar. Voordeel voor een patiënt is dat hij of zij altijd iemand aan de lijn krijgt. 

innovatie in de zorg

Alles bij de hand in een systeem

De tijd dat alle werd genoteerd in een dossiermap over een patiënt is niet meer aan de orde, een veilige omgeving die digitaal is en altijd netjes bijgewerkt is tegenwoordig aan de orde van de dag.Je kunt doormiddel van bepaalde applicaties gekoppeld zijn aan het huisartsensysteem, dit is niet alleen erg handig het bespaart ook nog eens heel veel tijd. Het is van groot belang dat het systeem altijd toegankelijk is, is dit niet zo dan kun je namelijk een patiënt niet de zorg geven die hij of zij nodig hebt. Wanneer de online huisarts ook werkt, bij Vcare heb je altijd toegang tot de gegevens van de patiënt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *