Dit is waar een energetisch coach je bij kan helpen

Energetisch coach

Wist je dat er genoeg alternatieve behandelmethoden zijn die zelden goed worden bestudeerd maar die juist nu aan populariteit winnen? Ons leven is gehaast en vol mentale en fysieke klachten. We zorgen niet meer goed voor ons lijf en ons hoofd. Dat heeft consequenties. Gelukkig zijn alternatieve behandelmethoden steeds meer in opkomst. Zo kan een sessie met een energetisch coach je op een pad brengen dat je niet eerder had gezien of hebt kunnen ontdekken. 

Wat is een energetisch coach?

Een energetische behandeling wordt uitgevoerd door een energetisch coach. Energetische therapie is een holistische behandelvorm en richt zich zoveel mogelijk op de gehele mens: op het lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele niveau, de omgeving van de mens en de wisselwerking hiermee. Energetische coaches werken veel met aanraking en proberen de energie die jij met je meedraagt in goede banen te leiden. Het is een manier om vanuit je eigen kracht aan problemen in je lijf en hoofd te werken. Het idee erachter is dat ons lichaam een soort zelfhelende werking heeft en dat we veel zelf kunnen, mits we maar weten hoe we dit moeten bereiken. De coach helpt je hierbij.

Het soort klachten

Een energetische behandeling is toepasbaar op talloze soorten ziektebeelden en problemen. We zien het onder andere veel succes bieden voor mensen met’:

  • burn outs
  • hoofd- en rugpijn
  • stress
  • slaapproblemen
  • omgaan met chronische aandoeningen
  • lusteloosheid

Het is dus een manier van behandelen waar veel verschillende soorten mensen baat bij kunnen hebben. Daarnaast zijn er energetisch coaches welke een bepaalde specialisatie hebben. Sommige therapeuten werken bijvoorbeeld uitsluitend met mensen met burn out klachten. 

Energetisch coach

Leer je lichaam begrijpen

Het idee achter dit type behandeling is dat je al veel kracht in je lijf hebt maar dat je deze moet herontdekken. Jij en je lijf moeten weer vriendjes gaan worden. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam moet weer op de voorgrond treden. Daar kan deze therapie bij helpen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *